Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Арда Кърджали Черно море Славия Берое ФК ЦСКА 1948 Сф Ботев Враца Монтана Ботев Пловдив Етър Царско село Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан Интер Ювентус Рома

Контакти

14-08-2015 Кичо Добрев: Децата ми плачат заради случващото се в Локо София

Кичо Добрев: Децата ми плачат заради случващото се в Локо София

14-08-2015 Тема спорт

Оформилата се сага в Локомотив Сф между силния човек в клуба Петър Касев и спортния директор Кристиян Добрев продължи с пълна сила и днес.

Добрев участва в пресконференция в Пресклуб „България“, на която бе поканен и Касев, но той не присъства.

Той изрази надеждата си, че премиерът Бойко Борисов като спортен човек няма да остави Локомотив Сф на произвола на съдбата и ще помогне.

„Г-н Борисов милее за спорта и футбола. Вярвам, че той няма да остави нещата така, виждайки какво се случва в един от традиционните български клубове“, каза Добрев.

Добрев повтори опасенията си от преди??ните дни за тревожното състояние на Локомотив, свързано с бездействията на новите собственици, и добави:

„??зказвам се тук като частно лице, щом г-н Касев ме запла??ва със съд, ако говоря от името на Локомотив. Но аз съм преназначен от новите собственици на поста спортен директор и все още се чувствам такъв. Говоря, защото на мен Локомотив ми е дал всичко и не ми е безразлично какво се случва в клуба. Трябва да ви кажа, че моите две деца плачат вкъщи, обезпокоени от ситуацията в клуба. За децата ми е мъчно най-много, защото от това, което виждам, нещата няма да се получат.“

„Футболистите от провинцията от първия отбор си тръгнаха, тези от София – 12 на брой, не участват в тренировки, за мен мач в Гоце Делчев в неделя няма как да има. ??сках до мен да присъства и г-н Касев, за да говорим всеки от първо лице и да стане ясна истината. Един клуб, да, трябва да генерира средства, но ако такива средства няма, собствениците трябва да ги покрият. Аз от мажоритарния собственик г-н Льосков имам добри впечатления – спокоен, ерудиран човек. Но сами си отговорете на твърденията на Касев, че ще строи стадион в „Младост“, дали са реалистични. Ами тогава да бе??е се свързал с главния архитект на София, за да предостави този терен за национални нужди, щом разполага с 50 декара...“, заяви Добрев.