Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой 7000 пълнят „Тича” в неделя

7000 пълнят „Тича” в неделя

15-09-2011 Йордан ФОТЕВ

Варненци готвят засилена охрана за двубоя, цените на билетите между 4 и 6 лева

63 полицаи и 12 жандармеристи ще се грижат за реда по време на срещата между Черно море и Лудогорец. Бройката на униформените е над стандартната за подобна среща, тъй като на „Тича” очакват близо 1500 привърженици от Разград.
„Говорих с техническия директор на Лудогорец, който гарантира, че феновете им не създават проблеми. Все пак ние ще бъдем подготвени. На първия им мач в Каварна е имало 550 ду??и от Разград, а на втория 1500. Очакваме да пътуват с три автобуса и предимно с коли. Възможно е да дойдат до 1500 ду??и във Варна. ??маме готовност да ги ескортираме от началото на града до рамките на стадиона”, заяви началник-сектор „Охранителна полиция” във Варна Пламен Пару??ев. От ръководството на моряците споделиха, че според техните прогнози поне 6-7 хил. зрители ще гледат на живо мача в неделя, като не е изключено целият капацитет на съоръжението да бъде изпълнен. От лагера на моряците все още не са обявили цената на билетите – тя ще бъде между 4 и 6 лева. Със сигурност входните талони за гостуващите фенове няма да бъдат по-скъпи, тъй като в Черно море не съществува подобна практика. Цената на билета винаги е една и съща за всички.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар