Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой  Джони: Чудим се кой вратар да е титуляр

Джони: Чудим се кой вратар да е титуляр

31-01-2018 Тема спорт

Георги Велинов коментира как протичат тренировките на вратарите на ЦСКА. Джони помага активно на техния наставник в отбора ??вайло ??ванов по време на лагера в ??спания. Праве??е същото и през първата част от подготовката, протекла в Сандански.
„Няма от какво да се оплакваме. Времето в ??спания е перфектно, терените са отлични, играчите само трябва да тренират и да мислят за футбол. Аз смятам, че имаме ??ампионски отбор, с ??ампионски дух. Заслужава си да се види как се водят заниманията. Предлагам даже клубната телевизия да излъчва тренировките, за да може да се убеди всеки колко сериозно се хвърлят в тях играчите и колко добре се готвят. Като гледам това раздаване, няма как да не съм оптимист”, каза Велинов пред cska.bg.
„ЦСКА има много добри вратари. ?? Китанов, и Черниаускас... Да се чуди?? кого да сложи?? титуляр. Да не говорим за Слави Петров, който е младо момче и чака своя ??анс. Един път кацне ли птичката, не бива да се изпуска”, добави Велинов.
„Шампионският манталитет отдавна се върна в ЦСКА. Вече виждам познатия армейски дух от на??ите години. Сега в подготовката го показваме по много по-добър начин, отколкото преди”, каза още Джони.
„Предстои ни юбилей, така че очаквам ??ампионска година, както и да спечелим купата. Това е най-малкото, което можем и трябва да постигнем”, смята Георги Велинов.

Обсъдиха устройствения
план на Борисовата градина

В ранния следобед вчера специализиран състав на общинския съвет в София проведе обсъждане на проекта за устройствен план на Борисовата градина. На срещата не бе коментирано бъдещето на стадион „Българска армия”, за който е известно, че предстои да претърпи пълна реконструкция.
След обсъждането вчера обаче стана ясно, че ЦСКА едва ли ще може да последва Левски и да продаде рекламните права върху името на стадиона си. Според проекта за устройствен план в царския парк ще се забрани поставянето на каквито и да е било рекламни елементи - както самостоятелно, така и по сгради и съоръжения.
На този етап е предвидено застрояване в зоната между булевард „Драган Цанков” и розариума, които се намират непосредствено до „Армията”.
При първото публично разглеждане на плана, което се състоя през юли миналата година, стана ясно, че по проект на „Армията” ще се допуска „минимална намеса по отно??ение на модернизиране”. Тя трябва да се осъществи по начин, който да не нару??ава растителността в парка.
ЦСКА вече получи стадиона и базата в Панчарево за 10-годи??но ползване, но изчаква приемането на новия Закон за спорта, с което да удължи договора до 30 години. Очаква се окончателното разглеждане на държавния акт да стане факт в близките десетина дни.