Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Шеф в ЦСКА скочи на Левски и Лудогорец

Шеф в ЦСКА скочи на Левски и Лудогорец

20-03-2018 Тема спорт

Жалко е да държите ниво, отговарящо на клуб от 4-та
дивизия, пи??е Милко Георгиев по адрес на сините

Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев публикува любопитно обръщение в профила си в социалната мрежа Фейсбук. Вчера той сподели мнението си за някои от актуалните събития в родния футбол.
„Честита победа в дербито на всички армейци! След като страстите се поуспокоиха, искам и аз да кажа няколко думи. Сега разбраха ли всички, че срещу нас се води война? Как иначе да си обясним безумния час, в който се игра този мач? Как да си обясним, че при далеч по-поносими условия мач от същия ??ампионат бе??е отложен само няколко дни по-рано? Дали защото идеята бе??е да се обезличи сблъсъкът, или да не може по-добрият отбор, отборът, стараещ се да играе футбол, да има предимство? Цяла седмица ни атакуваха знайни и незнайни “специалисти”, има??е и “приятелски огън”, но това само сплоти редиците! Веднага след мача един приятел левскар ми написа: “Най-много ме натъжи, че за пореден мач чорбата бяха едно цяло с публиката си. Супер до последно.” Това казва фокусирани всичко.
??скам да взема отно??ение и по поредното неадекватно отно??ение от страна на самопровъзгласилия се като династия господин от Делиормана! ??мам няколко въпроса: 1. Когато говорите за “маркетингов трик”, бихте ли разяснили и на нас как точно ва??ият клуб взе участие в ЕКТ сезон 2012/2013? 2. Ново течение в маркетинга ли е Ася? 3. Маркетинг ли е да копира?? емблемата на чужд клуб?
Винаги буди насме??ка, когато някой като вас, претендиращ за интелигентен човек, започва да се държи като обикновен фен, опитвайки се да се хареса на масата. Вместо да ни броите титлите, помислете върху въпроса защо ЦСКА е олицетворение на любов и страст и защо ва??ият клуб е наричан “проект”.
По отно??ение на Стойчо Стоилов - там горещо ви препоръчвам, когато той говори за футбол - вадете тефтерчето и записвайте!
Две думи и за противника ни в неделя. Жалко и обидно за Вас като ръководители на голям клуб е да държите ниво, отговарящо на четвъртодивизионен клуб! Нима сте горди от начина, по който отразихте дербито в официалния ви сайт? Ако отговорът е да, то е жалко”, написа Георгиев в профила си във Facebook.