Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Чисора „тренирал“  и с приятелката си

Чисора „тренирал“ и с приятелката си

28-02-2012 Тема спорт

Боксьорът Дерек Чисора, който се забърка в няколко скандала в последните седмици, заяви, че се страхува единствено от майка си. Той удари ??амар на Витали Кличко, след това наплю с вода брат му Владимир, а после се сби и с Дейвид Хей, за което бе арестуван от немската полиция. "Не ме е страх от никого. Само от мама. Тя ми се развика и ме пита какво ще правя, ако ми отнемат лиценза да се боксирам. Не знаех какво да й отговоря. Нещо ми влиза в главата и не мога да разбера защо правя някои неща. Но Хей заслужава??е това, което се случи", заяви Чисора, който е запла??ен и от 5 години затвор заради боя с Хей.
Пред британеца пък отново надвиснаха проблеми, след като и бив??ата му приятелка Ялда Контрачи направи скандални разкрития пред вестник „Сън“. Двамата излизали седем месеца, но се разделили след поредния брутален бой. „Една нощ спях и той ме събуди с крясък „Какво е това съобщение”. Бе??е видял на телефона ми, че мой приятел се обръща към мен със „скъпа”. Дерек ме удари през лицето, свали ме на земята и започна да ме налага. Мислех, че ще ме убие! Бях ужасена, но за щастие той спря”, заяви 25-годи??ната красавица.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар