Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Чинков така ли защитава  международния си излаз

Чинков така ли защитава международния си излаз

19-11-2017 Виктор ГЕЦОВ

Фал??ива коса, фал??иви дузпи, фал??ив футбол

Петър Петров, известен като Пепи Флагчето, и Марк Бата, с огромното възнаграждение, се появиха вчера в Благоевград, за да изгледат мача Пирин – Берое. Прекрасно. Но защо избраха точно този двубой, а не дойдоха на „Армията” за ЦСКА – Ботев. Неудобно ли им е, страх ли ги е, или какво? Някой има ли и капка съмнение кого обслужват тези и по каква работа са в българския футбол. А главният бюфетаджия, известен като Перуката или Екскурзианта, къде се крие? Съдиите предре??ават първенството под съпровода на тези тримата.
Видяхме го и вчера на „Армията”. Да, ЦСКА игра слабо, но това означава ли, че трябва да се свирят фал??иви дузпи. Онзи с фал??ивата коса да се появи пред камерите и да обясни така ли смята да я кара? Стига се е крил като лалугер.
Реферът Волен Чинков така ли защитава международния си излаз, който ще получи от 2018 година? С такива дузпи ли се стига до позиция на международен арбитър? Слугуване на Делиормана ли е стимулът за израстване на съдиите?
Нека го видим какви ги свър??и в последните кръгове. Първо в Разград не посмя да изгони поне един играч на Лудогорец срещу Левски. А сега му се привидя дузпа в наказателното поле на ЦСКА, без да има абсолютно никакво нару??ение на Бодуров. ?? като теглим чертата за ощетяванията на единия претендент и авантите към другия, какво се получава?