Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Чиликов – посланик на мира

Чиликов – посланик на мира

21-05-2014 Желю СТАНКОВ

Термини като лоялност и коректност са непознати за някои видове бизнес, защото ако един дизайнер от БМВ отиде в Мерцедес, това няма да се знае от ??ирокия свят. Футболът също е бизнес, а различният термин тук е „клубна вярност“. Това да си изкарва?? парите в отбори, които са пълна противоположност, може да се приема някъде за нормално, но в повечето случаи тези, които правят това стават обект на презрение. Не, че е някакво чудовищно престъпление, но някак си не е съвсем нормално след като си ял бял хляб при единия полюс, да отиде?? на другия, като се има предвид, че пълните противоположности никога не хранят добри взаимни чувства.
На??ият герой в случая се казва Георги Чиликов, а последната ни работа е да се бъркаме в избора му на работа, даже не смятаме да пускаме рентген, за да се уверим в чувства му. Просто констатираме, че евентуалното назначение му за някакъв в спортно-техническия щаб на Ботев Пловдив няма да е много ОК за останалата част на града, която поддържа Локомотив.
Всичко това няма??е да ни прави кой знае какво впечатление, ако не става??е дума за рецидив. При Чиликов явно е най-нормалното нещо на света да смени?? една идеология с друга, която напълно отрича първата. Рекордният вътре??ен трансфер на Левски от 2,5 милиона лева, които сините платиха на Нефтохимик изобщо не бе пречка за играча след това да смени екипа с червения на ЦСКА. Разбира се, той не е единственият, който е бил при вечните врагове. Но като стана дума за Нефтохимик, нека припомним, че първия тим на Чиликов е Черноморец, тоест градския съперник на нафтата.
Тоест, за да обобщим нещата, оформяме три градски двойки: Черноморец – Нефтохимик, Левски – ЦСКА и сега затваряме с Локо Пд – Ботев, макар и последния клуб да е вече след активната състезателна кариера.
В кръга на ??егата очакваме на по-късен етап Георги Чиликов да стане треньор или скаут на Маритимо като това ще заформи четвърта вражеска двойка с Насионал Мадейра, където той бе футболист.
А по някое време Чиликов ще издаде книга „Аз, посланикът на мира“, в която ще обясни как е в реда на нещата да бъде?? ??пионин в тила на врага въпреки че всички подозират за това, а и той не се крие.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар