Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Чак в Канада се  смеят на Тити

Чак в Канада се смеят на Тити

17-01-2011 Тема спорт

Константин Папазов се прочува и отвъд Океана! Стар??и треньорът на носителя на Купата на България по баскетбол Левски стана основна звезда в електронното канадско издание "Торонто Сън". То е отделило подобаващо място, за да отрази пантомимата, която Тити спретна пред българските медии след измъчената победа на своите над Спартак Плевен в петък с 97:86.
Тогава след двубоя наставникът отказа да издаде какъвто и да е звук, като вместо това отговаря??е на многото питания за неубедителното представяне на своите с изкуството на пантомимата. "Бунтът" на Папазов дойде в отговор на наложените му глоби от Етичната и Дисциплинарната комисии на федерацията по баскетбол след изблика на мача в Самоков срещу Рилски спортист.
"Глобяван, треньор се превърна в мим", е заглавието на новината, в която "Торонто Сън" пи??е за артистичните изяви на Тити. В нея се обяснява, че наставникът е бил глобен с 1788 долара (или 2600 лева) заради "ло??и коментари", поради което в ужас от финансовите тесли той е ре??ил да пази пълно мълчание.


Коментари

напиши коментар

Напиши коментар