Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Цветан Василев ще следи изкъсо Мъри и Кривия

Цветан Василев ще следи изкъсо Мъри и Кривия

22-12-2013 Румен НЕДЕЛЕВ


Собственикът на Ботев Пловдив Цветан Василев е успокоил бултрасите, че се заема лично с оперативната дейност в клуба. Това е станало на специалната среща между него и представители на феновете от различни структури в четвъртък вечер. Тя е била инициирана от страна на привържениците, като целта й е запознаване на банкера с тревогите и опасенията на жълто-черната общественост, породени от представянето на тима през последните няколко месеца. Ето какви подробности изкараха от нея запалянковците на сайта си bultras.com.
„За на??е учудване се оказа, че г-н Василев е изключително запознат с обстановката в клуба, с всички отрицателни страни, станали достояние на футболната общност в Пловдив. Разговорът бе??е непринуден и абсолютно откровен. По разбираеми причини и по изричното желание на Цветан Василев детайлите на срещата няма да бъдат разпространени. Важно е да знае обаче, че всички останахме напълно удовлетворени от това, което чухме, както и от намеренията на собственика, в които вярваме. Това, в което г-н Василев ни увери, бе, че ще се работи по строгата дисциплина и пълна прозрачност в клуба. Относно ръководството - ще се следи за това кой и за какво отговаря в клуба и естествено как се справя. Приоритети са агресивността в трансферната политика и ясно поставяните цели да бъдат завър??ени до положителен край, както и строгото следене за тяхното изпълнение на спортно-техническото ръководство. В процеса на разговора бе застъпена темата относно трансферите. Ние бяхме уверени, че няма как някой мениджър или служител в клуба да си позволи да прибере комисиона или процент от продажбата на който и да е футболист. Финализирането на сделката за покупко-продажбата на играч е приоритет на самия президент (б.а. – бултрасите явно визират Василев, макар че този пост се заема от Юли Попов)“.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар