Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Цветан Василев призова: Трябва търпение и толерантност

Цветан Василев призова: Трябва търпение и толерантност

20-12-2013 Румен НЕДЕЛЕВ

В най-кратко време Ботев ще стане най-добрият отбор в България и не само

Собственикът на Ботев Пловдив Цветан Василев заяви, че тимът все още не е това, което той иска да вижда, но въпреки това призова феновете за търпение. Както е известно, канарчетата ще зимуват на седма позиция. Снощи банкерът уважи коледното тържество на жълто-черните.
„Когато поех тежкия кръст да стана съпричастен към бъдещето и успехите на Ботев, аз взех това ре??ение само и единствено основаващо се на безрезервната любов, която видях у феновете на този велик клуб. ?? сега мога да кажа, че не съжалявам за нищо което съм направил досега, независимо че все още и аз не виждам това, което искам да видя. Вярвам, че ние с търпение, с упоритост и най-вече с последователност ще постигнем това, към което се стремим. Ние не искаме отбор, който да е еднодневка, а тим, който да наследи великите традиции в този град и клуб. ?? оттук нататък наистина да се говори за явлението Ботев Пловдив. Вярвам, че ще го постигнем и че това ще се случи в най-скоро време. Трябва да бъдем търпеливи и толерантни. Нека си помагаме взаимно там, където гре??им, за да се поправяме. Аз също смятам, че не съм безгре??ен. Обещавам ви, че Ботев, в най-кратко време, ще стане наистина най-добрият отбор в България и не само“, обърна се към феновете босът на жълто-черния клуб.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар