Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

13-03-2014 Цветан Василев: Сериозни глоби за всички в Ботев

Цветан Василев: Сериозни глоби за всички в Ботев

13-03-2014 Тема спорт

Заради слабата игра на Ботев Пловдив във вчера??ния мач срещу Левски сериозни глоби ще отнесат играчите, спортно-техническото ръководство и административният щаб. Това обяви мажоритарният собственик на клуба Цветан Василев в обръщение до председателя на Съвета на директорите на "канарчетата" Юли Попов и до феновете.

Василев подчертава, че слабият резултат и незадоволителната игра, показана от отбора срещу Левски е довела до огромно разочарование стотиците хиляди верни привърженици на Ботев Пд и самия него, затова е ре??ил да санкционира всички, отговорни за поражението.

Публикуваме обръщението на Цветан Василев без редакторска намеса:

На вниманието на

Председателя на Съвета на директорите

на ПФК „Ботев" АД Юли Попов

До феновете

на най-стария футболен клуб

в България „Ботев Пловдив“

Уважаеми г-н Попов,

По повод на слабия резултат и незадоволителната игра, показана от на??ия отбор на срещата с „Левски“ на 12 март 2014 г., довела до огромно разочарование стотиците хиляди верни на??и привърженици и мен самия, взех следното ре??ение - на спортно-техническото ръководство, на административния щаб и на състезателите ще бъдат наложени сериозни финансови глоби за неизпълнение на поставената реалистична задача – класиране за турнирите в „Лига Европа“.

Поднасям извиненията си за показаната от отбора игра на всички на??и фенове, пътували до София специално за мача, както и на тези пред малкия екран.

Мили фенове,

До днес Вие единствени в на??ата съвместна работа не ме подведохте, не ме предадохте и с неистовата си подкрепа за отбора ме спечелихте за каузата, наречена „Ботев".

Сега, в този труден за всеки ботевист момент, вярвам, че отново Вие ще бъдете тези, които ще поведат отбора към така жадуваните от всички нас успехи.

Вярвам във Вас, както продължавам да вярвам и в спортно-техническото ръководство и в състезателите.

Старая се да създавам на всички в клуба максимално добри условия за работа и подготовка с една единствена цел, а именно – да радваме на??ите верни фенове с играта и резултатите на отбора.

На любимия ни „Ботев“ му предстоят два изключително ре??ителни двубоя с вечния ни съперник от Пловдив - отбора на „Локомотив“ на 16.03.2014 г., както и реван??а за купата на България срещу отбора на „Левски“ на 19.03.2014 г.

Това ще бъде тест за всички нас,които обичаме „Ботев" - фенове, играчи,ръководство. Време е да покажем, че сме се развили като отбор и клуб и вървим в правилната посока.

Винаги съм казвал, че титлите и победите не са самоцел за мен, но това по никакъв начин не променя поставените от мен в началото на сезона задачи – класиране и участие в турнирите на „Лига Европа“. Не мога да простя на никого безду??ие, апатия и безотговорно отно??ение към клуба.

Скъпи футболисти и треньори,

??скам да осъзнаете какво значи „Ботев" за на??ите верни фенове! Те ни подкрепяха, когато бяхме във „В" група, бяха с нас и в „Б" група. Споделиха радостта ни от достойното представяне в „Лига Европа“. Сега отново са с нас, когато ни е трудно. Повече от всякога е нужно да се обединим и да положим безрезервни усилия, за да спечелим предстоящите тежки спортни битки и да изпълним поставените задачи!

С уважение,

Цветан Василев

13.03.2014 г.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар