Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

30-04-2019 ЦСКА се провали с гръм и трясък

ЦСКА се провали с гръм и трясък

30-04-2019 Ники АЛЕКСАНДРОВ, „Без бутонки”, gong.bg

ЦСКА отново се провали с гръм и трясък. ЦСКА продължава да копае дъното и да открива нови територии, макар че повече няма и накъде. Оттук насетне нещата ще се доиграват и ще са на автопилот. ЦСКА прави огромни пропуски и този срещу Ботев бе поредният. Лудогорец няколко пъти ти залага топката на отлична позиция, но ти не можеш да вкараш нито една.
Ботев те е отстранил за купата, вече не играе за нищо в първенството освен за честта си и отново те побеждава. За капак ти правиш безобразно второ полувреме. Вместо да се мобилизираш, да напрегнеш мускули и мозъчни гънки, да изядеш тревата, ти не правиш нищо. Кръгла нула! И Ботев накрая с лекота ти вкарва два гола и се подиграва с теб. Оставя те пълно капо в рамките на дни. В същото време Лудогорец ти прави изкуствено дишане. От теб се иска само да отвориш уста и да поемеш въздух. Но ЦСКА не че не може, а не заслужава и няма потенциала да е шампион. Не заслужава и откъм желание. Това не е моят ЦСКА, който до последно гони победата и титлата. Това са едни играчи, които рано или късно ще ги забравим и ще дойдат следващите.
По-глобалният проблем през последните три години обаче е, че в отбора няма развитие. Дали е омагьосан кръг, дали е нещо друго. Няма напън, няма желание и мотивация. Няма как да станеш шампион по този начин. На празна врата от половин метър стреляш в аут - това е ЦСКА напоследък.