Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

30-11-2011 ЦСКА дава на съд Караджата

ЦСКА дава на съд Караджата

30-11-2011 Тема спорт

Вратарят прекратил неправомерно договора си

Юристът на ЦСКА Радос­тин Василев заяви пред „Тема Спорт", че договорът на ??ван Караджов все още не е прекра­тен. Според него вратарят е допуснал редица гре??ки в опи­та си да се раздели с клуба и е сгре??ил напълно уведомление­то, което е депозирал в канце­лариите на клуба.

„ЦСКА не признава за редов­но прекратяването на догово­ра на ??ван Караджов, тъй ка­то правилникът на БФС забра­нява едностранно прекратява­не на договора по средата на сезона. Договорът му не е прекратен от СТК. Това може да стане само когато има трансферен прозорец. Поради тази причина ЦСКА завежда дело срещу ??ван Караджов в Арбитражния съд към БФС, който има правомощия да урежда такива взаимоотно­??ения.

В анекса на трудовия договор на вратаря е записа­но, че той може да напусне са­мо ако някой друг клуб плати на ЦСКА 350 хиляди лева. Ако съдът установи, че ние сме прави, Караджов или следва­щият му отбор ще трябва да ни заплати тази сума. В про­тивен случай договорът му ще бъде прекратен и той ще бъде свободен агент", заяви Васи­лев.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар