Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой ЦСКА близо до завръщане в Европа

ЦСКА близо до завръщане в Европа

27-02-2018 Тема спорт

Очаква се УЕФА да обяви ре??ението си през първата половина на март

ЦСКА е близо до завръщане в евротурнирите, пи??е Блиц Спорт. Според запознати съвсем скоро УЕФА ще се произнесе около казуса с армейците и се очаква те да получат амнистия за международната сцена и така да не се налага да чакат лятото на 2019 година.
„Няма смисъл да звъните в евроцентралата, защото им е забранено да дават изявления. Поради тази причина няма как да коментират въпросната тема. Но ??ансовете ЦСКА да играе в Европа този път са големи. ??майте малко търпение, защото най-късно в рамките на тази или следващата седмица ще има новини, свързани с клуба”, казва източник на Блиц Спорт.
Очаква се УЕФА да вземе ре??ение за ЦСКА през първата половина на март. Ако то е позитивно, отборът ще се завърне на европейската сцена през лятото, след като за последно участва през 2014 година.
Припомняме, че армейците заведоха две дела срещу УЕФА, които трябва??е да бъдат гледани на 23 и 24 януари. Те обаче бяха отложени, а евроцентралата така и не е посочила в графика си нова дата за провеждането им. Не е изключено в крайна сметка делата да отпаднат, ако ЦСКА бъде допуснат до международната сцена това лято.