Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

29-03-2016 Фенове на Берое поискаха оставката на ръководството

Фенове на Берое поискаха оставката на ръководството

29-03-2016 Тема спорт


Ултрасите недоволни от пасивността на ??ефовете по кампанията и тържествата за вековния юбилей през май

Фенове на Берое поискаха оставката на част от ръководителите на клуба. От Национален фенклуб на заралии, както и активно подкрепящите тима фракции Rakia Power Beroe, Green Vandals, CP12, Zara Front, Varna Group и Ultras Beroe сториха това след среща с управата в понеделник вечер. Под прицела на ултрасите попаднаха председателят на Съвета на директорите и ??зпълнителен директор ??лко Русев, както и членовете на управата Наско Шилигарски и ??ван Колев ??ванов. Причина за това е пасивността им при организирането на празненствата по случай вековния юбилей на клуба. Той ще бъде честван на 6 май, а на 17-ти ще има мач с Партизан Белград.
„Ръководството на НФК Берое Стара Загора и гореизброените фракции ре??ихме да поискаме оставките на ръководството на Берое в лицето на господин ??лко Русев, Наско Шилигарски и ??ван Колев! Причините за това на??е ре??ение са неспособността и нежеланието за адекватно управление на вековен клуб, какъвто е Берое! Поведението на по-горе изброените фигури в ръководството на Берое спрямо поредно ръководство на фен клуба отдавна се е превърнало в погубващ рецидив! Още на първата си среща със сега??ния Управителен съвет на НФК Берое г-н ??лко Русев заяви, че не желае да е на поста, който заема, НО ТАКА СЕ НАЛАГА! Да заема?? поста президент на Берое Стара Загора навръх стогоди??нината на клуба е първо чест, второ отговорност и трето работа. За вас, господа, обаче явно работата за отбора стана неприятно задължение, тъй като отдавна не е нито чест, нито отговорност! Какво направихте за стогоди??нината, господа? Оставихте общината да ви свър??и цялата работа. Защо? Защото така е по-лесно. Само да ви припомним, че взимате не малки заплати за стандарта на България, за да вър??ите работа! Само да ви питаме, колко мача имате, гледани на Берое този сезон, или по-конкретно, колко изпуснахте? Доста са май, а? А за мачове на децата от ??колата въобще да питаме ли? С какво се опитвате да привлечете хора на стадиона? ??двали ли сте на касите на стадиона половин час преди мач? Хората си тръгват, защото не им се чака по един час на единствената работеща каса. В началото на сезона не обявихте цел, защото футболистите ни в съблекалнята я определяли! В коя фирма работник сам определя какво се изисква от него?! Липсата на комуникация от ръководството към активно подкрепящите фенове доведе до ред проблеми, свързани с на??ата работа по организацията за стогоди??ния юбилей.
Връхна точка в отно??енията ни бяха дне??ните (б.р. - в петък вечер) ви приказки по на?? адрес - цитираме думите на ??лко Русев по повод желаната от нас среща с вас на 28.03.2016 г. „Нямам време за тях, да правят каквото си искат“. Е, отсега нататък ще правим каквото си искаме! Пожелаваме ви спорна работа, но не и начело на ПФК Берое! Чао!“, се казва в декларацията.
Така напрежението в Берое се покачва преди ре??ителната част от кампанията. В събота отборът гостува на Левски в София и при успех ще е само на точка от сините, които са на второ място в класирането. След това на 6 април на старозагорци им предстои първи полуфинал с ЦСКА за купата на България, реван??ът е на 20 април. Тези двубои може да осмислят кампанията на тима и да донесет медал и трофей във витрината.