Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

10-08-2014 Феновете на Берое застанаха зад Петър Хубчев

Феновете на Берое застанаха зад Петър Хубчев

10-08-2014 Тема спорт

Фенклубът на Берое и неговият председател Дончо Христов категорично обявиха подкрепата си към наставника на тима Петър Хубчев и се разграничиха от появилите се в публичното пространство информации за напрежение между привържениците и наставника

„Написаното категорично не отговаря на реалността", обясни председателят на сдружението на феновете Дончо Христов. "Бях попитан дали има разделение в агитката относно подкрепата към Петър Хубчев. Ясно обясних, че такова няма и всички организирани фенове подкрепят това треньорско ръководство и застават твърдо зад Хубчев и екипа му."

Ето какво гласи официалната позиция на фенклуба:

„Категорично заявяваме, че няма никакво колебание в агитката относно подкрепата към Петър Хубчев. Втората тема на спекулации бе позицията ни спрямо оставянето на Жуниор Мапуку на резервната скамейка. "Ние сме фенове на отбора и не е на??а работа да казваме кой да играе и кой не. Всеки футболист може да бъде титуляр, но трябва да заслужи това на тренировките. Спортния щаб преценя кой е най-подготвен за всеки мач. Ако Мапуку работи достатъчно, той ще бъде на терена", обобщи позицията на феновете председателят на СНЦ "Национален фенклуб - Берое Стара Загора" Дончо Христов.

??скаме ясно да подчертаем на??ата позиция, като всички разберат, че няма да търпим спекулации и интриги от никого. Беройското семейство е сплотено. Считаме за некоректно да бъдем цитирани неправилно и да се изопачават на??и думи, тъй като това уронва на??ият престиж. Заставаме твърдо зад думите си и настояваме информацията да бъде поднесена по достоверен начин от съответните медии които разпространяват информацията. Очакваме и опровержение в същия размер.

СНЦ Национален фенклуб - Берое Стара Загора

Председател: Дончо Христов

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар