Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Топ 6 е целта пред националите на СП

Топ 6 е целта пред националите на СП

24-02-2018 Тема спорт

Класиране във финалната ??естица е целта пред мъжкия национален отбор на Световното първенство в България и ??талия през септември, посочи председателят на БФВ Данчо Лазаров. „Пламен Константинов и тимът имат една цел – да продължат към ??талия, където ще бъде битката за разпределение на медалите между 6-те най-добри отбора, каза Лазаров пред Диема и добави: „Убеден съм, че имаме състав, който може да постигне много добър резултат. Очаквам да бъде силно мотивиран. Ще пратим повиквателна на всеки, който Пламен посочи. Казийски също не е затворена страница“, заяви Лазаров и подчерта, че е в отлични отно??ения с посрещача на ДжейТЕКТ.
Според Данчо Лазаров българската част от организацията на световния ??ампионат върви по план. „Справяме се с добри крачки, ние се движим по график. ??талианците малко закъсняват, но тяхната програма е много по-об??ирна, при тях откриващият мач ще бъде на стадиона в Рим. Босът на БФВ напомни, че България е била на печалба от домакинството на Евро 2015. "Общо взето, балансът е положителен. Дори успяхме част от приходите да ги разпределим между клубовете. Затова се надявам да се справим и тази година".