Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Тити Папазов - акционер в Левски само на приказки

Тити Папазов - акционер в Левски само на приказки

22-08-2025 Тема спорт

Константин Папазов е акционер в Левски само на приказки, защото Наско Сираков все още не му е прехвърлил обещаните 35 процента от ценните книжа на клуба, разбра "Тема Спорт". На името на собственика продължават да са 86 процента от дяловете, а Тръст "Синя България" държи 10%. Сираков обяви, че карантината заради коронавируса е забавила прехвърлянето, но джиросването все още не се е случило и до този момент. В книгата на акционерите няма ново вписване. Както е известно, организираните фенове са против Папазов да получи акциите още от първия ден.
В същото време Наско Сираков се опитва да разубеди Павел Колев от намерението му да подаде оставка. Изпълнителният директор е подложен на ежедневни остри питания от лидери на сектор Б. Ако Колев не издържи на напрежението и си тръгне, на неговия пост ще се върне Константин Баждеков, който попадна в новия УС на клуба.