Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Така се представиха червените

Така се представиха червените

22-10-2017 Тема спорт

Витаутас ЧЕРН??АУСКАС 5.5
Няма??е какво да направи и при двата гола на Левски, но преди първия боксира ло??о топката, което доведе до корнера, от който падна попадението на Яблонски. Като цяло няма??е почти никаква работа и много рядко играе??е с топката. Така и не се създаде ситуация пред вратата му, при която да се изяви по-сериозно. Все още не е убедил, че е подходящият вратар за ЦСКА.

Александър ДЮЛГЕРОВ 5
Допусна да бъде изпреварен от Прохазка при ситуацията, в която Левски изравни резултата, което бе груба гре??ка и показва липса на ориентация. Същото се случи и срещу Етър, когато Бадара го надскочи и вкара. Направи добро центриране, след което Десподов може??е да донесе победата на ЦСКА с трети гол, но Митрев спаси. Като цяло се представи прилично, но гре??ката му за изравнителния гол на Прохазка натежава при крайната оценка за изявите му.

Александър БАРТ 6.5
Появи се като титуляр за сметка на Чорбаджийски. Допусна само една неточност от прекалено високо самочувствие при изнасянето на топката, което доведе до леко напрежение пред наказателното поле на ЦСКА. Затвърди статута си на класен футболист, който има сериозни технически качества и не рита топката напосоки. Пасва добре в налагания от Стамен Белчев стил и даде заявка за титулярна позиция и в следващите топки.

Николай БОДУРОВ 5.5
Увисна при центрирането, довело до гола на Яблонски в 8-ата минута. В останалите ситуации бе стабилен, но като цяло през този сезон допуска твърде много гре??ки, които водят до опасности пред вратата на ЦСКА. Участва в разиграването, след което падна вторият гол на Тиаго. Като изключим увисването му при първия гол, се представи на ниво. Не бе и затрудняван кой знае колко от офанзивните играчи на Левски.

Антон НЕДЯЛКОВ 6
Направи центрирането, след което падна изравнителният гол за ЦСКА. След това през неговата зона стана подаването на Цветкович, завър??ило с гол за Яблонски, но в случая Кулма бе този, който трябва??е да парира сърбина. През първото полувреме бе по-активен, докато през втората част набезите му в атака бяха само два. Не може да има големи забележки към представянето му, на няколко пъти участва??е много добре в разиграванията.

Рубен П??НТО 6
Участва??е сполучливо в разиграванията, но така и не успя да направи нещо кой знае колко значимо нито в дефанзивен, нито в офанзивен план. Все пак представянето му бе на задоволително ниво, но той може повече.

Кристиян МАЛ??НОВ 6
Подаде на Тиаго за втория му гол. Получи жълт картон още в 22-ата минута и ще пропусне следващия мач на ЦСКА, който е срещу Ботев Враца от турнира за купата. През първото полувреме игра по-силно, отколкото през второто, но това се отнася за целия отбор на червените. Свър??и много работа в средата на терена, опитва??е се да е активен и в двете фази на играта. През втората част отигра доста нескопосано подаване към него, при което бе напълно сам, но не можа да овладее.

Станислав МАНОЛЕВ 5.5
Бе заменен в 58-ата минута от Десподов, след като така и не успя да осъществи някои от познатите си пробиви по десния фланг. Опитва??е се да балансира в двете фази на играта, но като цяло не бе на познатото си ниво. Левски бе отделил доста сили върху неутрализирането му. ??зрази видимо недоволство при смяната си, като очевидно не бе доволен от ре??ението на Стамен Белчев. От него се очаква??е повече.

Густаво КУЛМА 5.5
Допусна да бъде преодолян от Цветкович при центрирането, довело до изравняването на резултата. Опитва??е се да бъде полезен в дефанзивен план и отне няколко топки, но при ситуацията, след която Прохазка вкара, трябва??е да се намеси по-добре. В атака представянето му бе колебливо. Не защити по най-добрия начин ре??ението на Стамен Белчев да го включи сред титулярите в конкуренцията на Десподов и Меркадо.

Т??АГО Родригес 8
Безспорният играч на мача. ??зравни резултата в 12-ата минута с плътен удар от 17 метра. В 15-ата минута изведе ЦСКА напред с нов удар от дистанция. Този път ??утът на португалеца бе от близо 30 метра и отново в долния десен ъгъл на Божидар Митрев. Заедно с Каранга пресираха съперника при опитите му да изнесе топката, като това се случва??е най-вече през първото полувреме. Бе заменен през втората част, когато намали оборотите.

Фернандо КАРАНГА 6
В два случая бе изваден очи в очи с Митрев, но бе вдигнат флагът на засада, като при едната ситуация останаха сериозни съмнения, доколко ре??ението на рефера е било коректно. В останалите моменти до него не достигаха удобни топки и му се налага??е да бъде полезен чрез преса и единоборства, при които се представи на познатото си добро ниво. Защитата на Левски бе отделила голямо внимание върху опеката му.

РЕЗЕРВ??ТЕ 5.5
Десподов се появи на терена в 58-ата минута в опит да изостри в червената атака. Веднага след това обаче ЦСКА получи гол за 2:2. В 69-ата минута в игра влезе и камерунецът Раул Лое на мястото на Тиаго. В 79-ата минута и Милчо Ангелов получи ??анс за изява. Десподов пропусна да вкара с глава за 3:2.

Стамен БЕЛЧЕВ 6
Ре??ението му да започне с Кулма бе спорно. На пресконференцията след мача заяви, че не е давал указания отборът да се връща назад през второто полувреме, но това се случи и така се даде възможност на Левски за няколко центрирания, при едно от които падна изравнителният гол, оформил крайното 2:2. Мачът се разви добре за ЦСКА, но отборът не успя да се възползва. През първото полувреме червените, общо взето, правеха това, което се очаква??е, но през втората част има??е отстъпление. Смените не доведоха до позитивен ефект.