Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Сутеньори биха играч на ЦСКА

Сутеньори биха играч на ЦСКА

14-01-2011 Тема спорт


Защитникът на ЦСКА Марко Еспозито е отнесъл пердах от софийски сутеньори, разкриха няколко интернет агенции вчера. Според тях причината за боя е дълг на италианския бранител. Еспозито, който преди няколко дни бе преотстъпен на Портогруаро в родината си, на няколко пъти ползвал услугите на проститутки по време на престоя си в столицата.
През декември миналата година обаче той "забравил" да си плати на една от жриците на любовта и това откровено разгневило нейните работодатели. Два-три дни по-късно защитникът бил причакан пред входа на кооперацията, където живеел под наем, и отнесъл няколко ритника и ??амара, докато бил принуден да се издължи.
"Впоследствие разбрахме за случилото се. Явно Еспозито е имал нужда от разтуха, след като почти не помириса терен в ЦСКА. Щом обаче не си е платил, си е получил заслуженото", коментираха източници от ЦСКА, цитирани от "Блиц".

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар