Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Стойне Манолов: Не може клуб с 10 фенове да иска базите на ЦСКА

Стойне Манолов: Не може клуб с 10 фенове да иска базите на ЦСКА

17-10-2017 Тема спорт

Собственикът на Царско село Стойне Манолов заяви, че ако Борислав Михайлов иска да е президент на БФС, трябва да се раздели с Октопода. Пред Спортал той бе категоричен, че именно един създаден преди няколко години проект е основният виновник за тежкото положение на българския футбол.
На въпрос, свързан с ЦСКА 1948, той отговори:
„Не гледам този отбор. Къде да ги гледам? Не проявявам интерес към тях. Аз си имам Царско село, който играе на на??ия стадион. В същото време посещавам и „Българска армия“, където е голямата ми любов – ЦСКА. Този проект, който създадоха, мога спокойно да кажа, че е дълбок комплекс на някои хора. Не е нормално да създаде?? клуб и да го нарече?? ЦСКА. То си е за тяхна сметка. Феновете показват всеки ден кой е любимият им отбор”, заяви Манолов, който е бив?? ??еф в ЦСКА.
„Нямам никакво съмнение, че щом Гри??а Ганчев е поел този ангажимент, ще плати парите за емблемата. Това е един морален акт. До този момент каквото е казал, на сто процента се потвърждава. По базите се направиха немалко неща. Не мога да не спомена и г-н ??нджов, който активно се включи в базите чрез неговите фирми. Направиха чудесни неща, ходих да ги видя. Не е нормално, когато вече са изградени тези неща, да се появи един клуб. Адски странно ще ми е да дадат базите на един клуб, който има десет човека фенове. ?? какво ще ги правят тези бази? Ще се получи напрежение сред цялата червена общност. Едва ли някой може да си представи феновете на ЦСКА да не бъдат на „Българска армия“ и да дадат стадиона на друг отбор. Смятам, че професионален клуб трябва да кандидатства за базите. Не е нормално аматьорски отбор. ?? аз мога да преименувам моя тим на ЦСКА и да участвам. Какво ще правя с моите десет човека фенове? С тях ли ще отида на „Армията”? Не ни е работата там. „Армията” е за ЦСКА. Не е за отбори, създадени преди една седмица. Едва ли някой фен на ЦСКА се съмнява, че базите ще попаднат в чужди ръце. Само на някой болен мозък може да му мине през акъла подобно нещо”, заяви Манолов по повод базите.