Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Стамен чака оферти от лятото

Стамен чака оферти от лятото

02-05-2018 Тема спорт

Стамен Белчев ще продължи кариерата си като стар??и треньор. Той ще си вземе кратък период за почивка, но лятото ще очаква предложения. Поне на този етап бъдещето му не е свързано с ЦСКА. Същото се отнася и за досега??ния му помощник Стефан Генов, който ще се върне към работата си като стар??и треньор. До края на 2016 г. той воде??е Пирин Бл, но след това получи покана за асистент на „Армията” и прие.
Финансовият благодетел на ЦСКА Гри??а Ганчев присъства на тренировката вчера следобед. Той пристигна в Панчарево още към 16:00 часа, като проведе разговор с екипа на Стамен Белчев. Ганчев е благодарил за съвместната им работа и е изразил съжаление, че се е стигнало до настоящата ситуация. След разговора с Ганчев треньорският щаб се е сбогувал и с играчите. Финансовият благодетел на клуба пък изгледа първото занимание на Христо Янев.