Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

01-04-2018 Стамен Белчев: Бланко се включи силно, искам още скорост в атака

Стамен Белчев: Бланко се включи силно, искам още скорост в атака

01-04-2018 Тема спорт

Доволен съм от победата, макар и в последните 20 минути да отстъпихме инициативата на Ботев. В този период не успяхме да пресираме, когато съперникът владее??е топката, а и ние не успявахме да я задържим. Два гола в края на полувремето до голяма степен могат да предре??ат всеки мач. Да, вкарахме два пъти след статични положения, но като цяло стояхме добре на терена, изпуснахме си и своите ??ансове от игра. Успехът е напълно заслужен, макар и да имам забележки към отделни моменти от срещата.
Дюлгеров допусна индивидуална гре??ка при гола на Ботев, но на всеки се случва. В онзи момент не държахме инициативата и трябва??е да стоим по-добре на терена.
Бланко игра много добре. При Укра има много какво да се желае. Той е много опитен, но изостава с подготовката. Дано в най-скоро време да покаже истинските си възможности и да бъде полезен.
Ако имаме дисциплина в мачовете, нещата ще се получават от само себе си. ??скам още скорост в атака, както и трайно владение в средата на терена. Подобрим ли тези елементи, всичко ще си дойде на мястото.