Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Скримов и Гоцев аут  от състава на Гибона

Скримов и Гоцев аут от състава на Гибона

09-10-2015 Тема спорт

Пламен Константинов определи снощи на кои 14 волейболисти ще разчита на европейското първенство. Гибона очаква??е обаждане от специалист в ??талия, за да разбере дали ще може да заложи на Тодор Скримов или не. ??менно това бе и последната въпросителна пред селекционера ни, след като и вчера бе потвърдено, че Андрей Жеков ще бъде сред титулярите в сблъсъка с Германия днес.
„Жеков ще бъде в групата за утре??ния (б.р дне??ния) мач. Повече за окончателния състав ще се знае в последния момент. ??ма някои здравословни проблеми, но до последно ще ги ре??аваме, чакаме едно становище от ??талия и затова не искам да коментирам преди да се е взело ре??ение окончателно”, сподели Константинов на пресконференцията вчера.
Самият Скримов е обявил, че дори да не получи лекарско разре??ение, е готов да играе на своя воля пред пълните трибуни в „Арена Армеец”. Това обаче няма да се случи, като именно той и Светослав Гоцев отпаднаха от групата.
„Дълго чакахме едно такова първенство да се проведе в България и мисля, че за всички нас най-накрая часът на истината настъпва. Надявам се, че освен с играта, която всички очакват да е на ниво, също толкова важно е и да се представим на ниво като организация на един такъв форум. Мисля, че това е най-изравнената група и очаквам да е много интересна. Надявам се и публиката в залата, и хората, които ще гледат по телевизията да останат доволни от нивото на волейбола, което ще покажем. Голямата ни цел е единството между отбор и публика. ??маме силни съперници, които може би в някои аспекти ни превъзхождат, но мисля, че това може да бъде компенсирано. Усещал съм, че с подкрепата на публиката един играч може да надскочи себе си. Това ще ни е нужно”, каза още Гибона.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар