Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

17-06-2020 Сините пак ще обличат Joma

Сините пак ще обличат Joma

17-06-2020 Тема спорт

В Левски промените вървят с пълна сила на всички нива. Наред с всички совалки ръководството решава и въпроса с екипировката. В момента представителния тим играе с „Найк”, но от клуба решиха да прекратят договора. Политика на компанията е да получава заплащането на поръчките си авансово. А в Левски през последните години не успяват да заделят средства за това перо и винаги имат проблеми с доставчици. От клуба нямат и добра комуникация с веригата спортни магазини „Спорт Депо”, в която се продаваха фланелки и други дрехи с емблемата на Левски.
Тази пролет от „Герена” решиха да направят поръчка към „Макрон“. Италианската компания дори е готова с нея, но продукцията не може да пристигне в България. Причината за това е ясна - от Левски нямат необходимите средства, за да внесат договореното капаро. Идеята дори бе „Макрон” да управлява целия магазин в сектор А, понеже служител в клуба е близък с представителството на компанията. Контрактът, който почти сигурно няма да влезе в сила, е за шестцифрена сума.
И както се получава често, от два стола се пада на земята. Към момента най-вероятният доставчик на спортна екипировка на Левски ще е Joma. Представител на испанската фирма е Иван Василев, който е собственик на Локомотив София. Фирмата облича няколко тима в А група, както и националните отбори на България. Сините бяха с Joma преди „Найк“. Тогава отново имаше финансови неуредици, като Иван Василев често даваше екипировка и други артикули с отложено плащане.
Детско-юношеската школа на Левски в момента се облича със съвсем друга марка. Академията е на отделен договор и носи марката Errea, но вероятно и там ще настъпи промяна.