Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Сега е моментът Славия да си изпере екипите

Сега е моментът Славия да си изпере екипите

26-05-2013 Желю СТАНКОВ

Левски има много работа през лятото, защото в това си състояние сините вероятно ще паднат и от юно??ите на Сараево. Уникалният късмет, който върви ръка за ръка с тима на Николай Митов, е за отбелязване като причина за ??ампионската титла, която трябва да бъде нотариално заверена в събота.
Сега много хора се вълнуват дали нотариусът ще дойде в уречения час и дали няма случайно да си забрави печата, без който сделката не може бъде изповядана.
Българският букмейкър вече изплаща печалби за първо място, което само по себе си е красноречиво, но само като жокер, който може да служи за ориентация. Все пак обаче за Левски - Славия се приемат залози за победа на сините. Това означава, че не е изключено мачът да се играе по правилата на честната игра.
Откъдето и да го погледнем, белите са тотално подценени. ??ли защото принципно са склонни към всякакви реверанси, или са много слаби, или пък на края на първенството нямат мотивация да играят на пълни обороти. Ако Славия е в пълен състав и с опънати пружини, то сините ще видят доста зор и мачът изобщо няма да е лесен. Вили Вуцов не е най-мълчаливият треньор, но пък и е свикнал да отговаря на неудобни въпроси, така че това няма да му е първият, нито последният случай на апатично състояние на негов отбор.
Сините в събота ще имат срещу себе си отбор, който от един месец се разхожда с огромно петно върху белия си екип. Славия стана изтривалка за всеки, който иска да каже нещо за първенството. Каквото и да стане, винаги се споменава, че Славия ляга на който си поиска и скача на който не иска. Затова сега белите могат само с един мач да си изперат замърсените екипи и да се издигнат до ранг на герои и най-честния отбор в България. От спортно-техническа гледна точка няма сериозни аргументи, които да наклонят осезаемо везните в полза на Левски. Белите имат по-опитни футболисти и по-опитен треньор. А пълният стадион би трябвало да образува мотивация към футболистите на Вили Вуцов да покажат на хората, че не са изпълнители на поръчки.
Въпреки нагласите за лесен мач феновете на Левски ще отидат на стадиона, за да усетят това, което им убягва през последните години. Да си тръгне?? от стадиона като новоизпечен ??ампион не се случва всеки ден.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар