Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

27-01-2015 Реал играе зле въпреки победите

Реал играе зле въпреки победите

27-01-2015 Рубен Х??МЕНЕС, МАRCA

Реал Мадрид е в състояние на тревога - втора степен. Не е обявена максималната първа степен, само защото макар и изключително трудно, както в събота в Кордоба, победите все пак се трупат.
Няма и следа от онзи отбор, който накара целия свят да се влюби в играта му, не много отдавна и със същите тези играчи на терена. Реал версия 2015 година генерира много притеснения сред белите фенове, които се задоволяват само с крайния резултат и вече не се забавляват с играта на отбора през 90-те минути, както преди.
От известно време насам Реал трудно влиза в мачовете. Видя се на "Бернабеу" с Атлетико, съмненията се потвърдиха в Хетафе, а събота не се превърна в ко??мар, само защото в последния момент Бейл събуди момчетата на Анчелоти от ужасния сън. Никакъв ритъм и скорост, притиснати от физическото предимство на скромния отбор на Кордоба, титулярите не оправдаха доверието, а резервите не заслужиха мястото си на терена.
Откакто се прекъсна поредицата победи, играта на Реал прилича на бирата Гинес- черна и тежка. Въпреки това отборът е лидер в първенството и има мач в запас. Резултатите, макар и доста по-трудно постигнати и съвсем не красиви, продължават да са в полза на Реал. ??змъчено 2:1 над Кордоба и 3:0 над Хетафе след втрисащо ло??о първо полувреме. Проблемът с умората на титулярите е повече психически, отколкото физически. Ло??ите ре??ения в играта се трупат едно след друго. Гре??ките, които преди бяха като капки, сега са пороен дъжд. Проблемът на Анчелоти е, че когато се ядоса и погледне резервната скамейка, не намира ре??ения там. ??яраменди се запомни само с овикванията от Касияс след гре??ки в опасна близост до вратата. Хесе няма очакваното завръщане в отбора, защото влиза в последните минути при негативен резултат и разпокъсана и хаотична игра, нещо което съвсем не му помага да намери формата си. А Чичарито е в състояние „missing“.
Резултатите са в полза на отбора и това изглежда достатъчно, поне засега. Но не можем да си обясним защо отборът изглежда??е тотално „изключил“ в Кордоба, след като има??е цяла седмица за подготовка. "Титлите се печелят така, с победи в мачове, където играе?? ло??о и не заслужава?? победата", коментира Касияс.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар