Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

15-09-2011 Разкриха нападателите на наръгания славист

Разкриха нападателите на наръгания славист

15-09-2011 Тема спорт

Полицията е разкрила нападателите на 18-годи??ния футболист на „Сла­вия" Божидар Васев, стана ясно вчера.

На 23 август халфът бе атакуван от група връстни­ци в района на НДК и един от тях го наръга с нож в гърба. В 4-о районно са би­ли задържани общо три момчета. Две от тях са на 17 г., а едно - на 16. Срещу тях е заведено досъдебно произ­водство в прокуратурата. Досега те не са имали по­добни прояви. Заради това и възрастта им от полиция­та не разкриват подробно­сти.

„Разбрах само, че нападателите вече са известни. ?? аз не знам нищо друго", обяви пред „24 часа" Божи­дар.

Общо от 8 бойно на­строени момчета бе група­та, която се заяде с Васев до Моста на влюбените.

„Носех слънчеви очила и си бях направил прическа. Попи­тах ги какъв е проблемът. Те ме попитаха дали не съм гейче. Трима от тях ме ата­куваха. Един ме удари и аз отвърнах. Нахвърлиха се върху мен и започнаха да

ме ритат. Успях да се из­мъкна и побягнах. Един ме подгони. Настигна ме и ме удари. Аз пак отвърнах и в този момент той извади нож и ми го заби в гърба", разказа тогава Божидар.

След нападението той и приятелят му, с когото е бил, по най-бързия начин отидоха в „Пирогов". Там лекарите установиха, че раната е ??ирока, но не е дълбока. При втория ва­риант можело дори да има и фатални последици за „белия" юно??а.

Междувременно Божи­дар, който миналата годи­на записа 3 мача за мъжкия отбор на „Славия", вече тренира отново с юно??е­ския състав. Освен инци­дента с ножа в гърба той се възстановява??е и от кон­тузия.

Божидар продължава да е ??окиран от факта, че бе нападнат по светло край НДК, но никой от хората наоколо не е реагирал по някакъв начин.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар