Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Раева скочи на ЦСКА

Раева скочи на ЦСКА

09-02-2012 Тема спорт

Стар??и треньорът на националния отбор по художествена гимнастика ??лиана Раева разкритикува остро представянето на Биляна Проданова. Тя нападна нея и нейния клуб ЦСКА след приключването на второто контролно състезание за определяне на раз??ирения състав на тима.
“Безкрайно съм ядосана на Биляна. Тук е президентът на ЦСКА и това, което им казах, е, че не може клубът да допусне втори най-талантлив състезател на техния отбор, не само при нас, а и в световната гимнастика да си заминава по този начин. Отно??ението на ЦСКА и демокрацията направиха така, че да пропиляваме един изключителен талант. Безобразна игра, безобразно поведение на един такъв състезател. Аз продължавам да твърдя, че ние години, години наред не сме имали такъв талант, който да е сред първите три на света, и такова безхаберие в подготовката. Бясна съм. Просто съм бясна, няма да види състезание, няма да я допусна на състезание”, изригна Раева.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар