Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

18-11-2014 Пътищата със Зауерланд трябва да се разделят

Пътищата със Зауерланд трябва да се разделят

18-11-2014 Хари ЛАТ??ФЯН

Загубата, колкото и тежка да е, действа изключително позитивно. Отрезвяващо и кара човек да се замисли. Къде и как е сбъркал и какво трябва да направи, за да не повтори гре??ките си. Със сигурност Кубрат Пулев и хората до него ще направят необходимия анализ, чисто игрово, какво е било пропуснато. А с оглед на резултата, то не е било малко. Тук трябва да се каже, че не звучи професионално да се твърди, че загубата е в следствие на мал??анс, след като три пъти си паднал в нокдаун, а накрая и в нокаут. А отсреща съперникът ти има леко зачервяване под едното око и тотално е доминирал в мача. Но Кобрата избра да заеме тази позиция и това е негово право. Още повече, че той самият си каза преди срещата, че какъвто и да е развоят, няма да уважава Кличко заради всички онези малки номерца, които му приложи през последните месеци.
??менно на тези игрички на украинеца обаче трябва да се отдели по-сериозно внимание. Той, като световен ??ампион, има право да ги прилага и няма кой да го съди. Дали е мъжко или не, е въпрос на друга тема. Но той е на върха от 10 години и за да стои здраво стъпил на него, значи си го е заслужил, по един или друг начин.
Въпросът е, какво направиха от Зауерланд, за да помогнат на Кубрат в битката с Кличко? На практика нищо. Те се показаха като аматьори в сравнение с К2. А за хора, които претендират да са най-успе??ната фирма в професионалния бокс, това изобщо не е сериозно. През последната седмица Пулев може??е да мисли за всичко друго, но не и за бокс. Украинецът му влезе в главата със скандала на пресконференцията, липсата на покани за близките му, смяната на ръкавиците и още куп дребни елементи, които няма как да не изнервят българина. Нима от Зауерланд не са знаели, че боят ще бъде с ръкавиците на Кличко!? Това едва ли е станало ясно в последните часове... ??ли може би просто не им е пукало толкова – да вземем парите, пък Кубрат кучета го яли.
„Трябва??е да се изправя срещу една мафия”, каза Кубрат. ?? бе сам в тази битка, без агентите му зад него. Най-близкият човек, който го изведе до тази мач – Хаген Дьоринг напусна със скандал компанията. ?? Кобрата трябва да го последва. Защото тези хора с действията или бездействията не му помогнаха с нищо. Да не говорим, че в последната година и половина така и не успяха да му намерят читав съперник, с който да се бие и да подгрее наистина подобаващо за Кличко. Пред Кубрат има поне още 5 години на професионалния ринг. Той доказа от 2009-а насам, че има място сред най-големите. Дали ще стане световен ??ампион или не, само бъдещето ще покаже. Но Пулев има нужда от промяна.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар