Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

31-05-2020 Пускат членски карти до Общото събрание

Пускат членски карти до Общото събрание

31-05-2020 Тема спорт

Вноската към НАП за юни почти осигурена

Ръководството на Левски планира да стартира поредната мащабна кампания. Тя ще стартира още преди началото на следващия сезон, който трябва да тръгне на 24 юли. От „Герена“ планират до тогава да се пуснат членски карти. В момента се уточнява каква да бъде цената им. Очаква се те да бъдат пуснати в продажба още преди Общото събрание на клуба. То бе насрочено за 6 юли на стадион „Георги Аспарухов“. При липса на кворум сбирката ще се проведе на 22 юли. На ОС трябва да бъде сменен Надзорният съвет, а новият орган да назначи и Управителен съвет.
От Левски вече обещаха, че искат да изградят прозрачен клуб. Обмисля се вариантът в бъдеще притежателите на членски карти да могат да гласуват при избора на ръководни органи – такова е положението в Реал Мадрид и Барселона, нищо че сините са АД.
В момента текат доста кампании за подпомагане на клуба. Най-актуалната е свързана с продажба на виртуални талони за двубоя с Лудогорец, който е на 5 юни, петък, от 21:00 часа на „Герена“. Талоните са на цена 10 лева. От Левски пуснаха и друга опция – срещу билет от 30 лева всеки запалянко може да прати снимка и тя ще бъде поставена на картонена фигура в сектор А. Тя ще стои там на всички мачове, които се играят без публика.
В последните дни около купуването на талони за рождения ден на Левски понамаляха даренията в платформата HelpKarma. По нея са събрани над 82 хиляди евро. Вече почти е покрита и вноската към НАП за месец юли. За нея са събрани над 113 хиляди лева от необходимите 143 бона.