Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

27-07-2014 Пулев отново намекна за допинг на Кличко

Пулев отново намекна за допинг на Кличко

27-07-2014 Тема спорт

Кубрат Пулев намекна, че световният ??ампион в тежка категория Владимир Кличко разчита на допинг, за да запази доминацията си на ринга. Кличко не е побеждаван вече 10 години на професионалния ринг, а на 6 септември в Хамбург ще защитава световната титла в тежка категория на IBF срещу българската звезда.

„Няма да има допинг контрол. Даже ??ефа на антидопинговата агенция бе??е седнал до Кличко и го защитава??е като негов адвокат. Това показва колко са се сраснали отно??енията между Кличко и организаторите. Всичко си му е подредено, всичко си му е нагласено, с цел да има достатъчно сила и да се чувстват добре и да побеждава. Той не пожела да даде допинг както аз давам допинг. Ако трябва да бъде честно, трябва да се подлагаме на еднакви тестове. А той се подлага на тест само след мача. А друго е да не знае?? кога ще дойдат за допинг и да си на страх всеки един момент. Мен ме проверяваха вече няколко пъти. Всеки знае, че е важно какво взима?? докато тренира??, защото е лесно да се изчисти?? след мача.”, сподели Кубрат Пулев в интервю за предаването „Спортна треска” по БНТ1.

Кобрата окачестви като лъжа оправданията на Кличко за по-малко приходи от мача между двамата.

„Последния мач с Лепай да ни би да му донесе повече пари? Това са пълни глупости, поредните изми??льотини. Просто така му изнася, затова така говори. ??стинската причина е, че не му изнася??е да играе с мен, защото съм голям, голям, голям риск за него”.

Пулев отправи и молитва към Господ след посещение в Рилския манастир. „Бе??е интересно за немците от моя клуб да видят нещо интересно от България и минахме през Рилския манастир. ?? преди мач е хубаво да се помолим на Господ за победа”.
Сега той търси подходящи спаринг партньори.
„Трябват ми спаринг партньори, които да са с габаритите на Владимир Кличко, да са подготвени добре, за да съм максимално близо до игрова обстановка. Не е непобедим. Кличко е побеждаван няколко пъти с тежки нокаути. Който иска, да потърси в интернет”, оптимистично сподели Кубрат Пулев.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар