Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

17-04-2011 Прост си, Кокал. Гей си ти…

Прост си, Кокал. Гей си ти…

17-04-2011 Румен ??Л??ЕВ, агенция "Блиц"

Емил Велев показа среден пръст на „червената” публика по време на мача ЦСКА – Славия (1:0), а после нагло се измъкна с думите: „Нищо неприлично не съм показвал, просто си бях поставил ръката на козирката на скамейката”.

С две думи: невинен е човекът, а на нас ни се е привидял някакъв си жест. Колко глупави сме ние – медиите (или журналята, както ни наричат по форумите). Глупаци с мръсно подсъзнание…

Кокал, кокал. Прост си ти. Не, не. Не разбирай погре??но. ??мам предвид, че се измъкна от трудната ситуация, след като даде газ и зави в друга посока. Точно като Прост. Като Ален Прост, популярният французин от Формула 1 през 80-те и началото на 90-те години.

Пробяга светкавично разстоянието от неудобния въпрос по телевизията до оригиналния отговор. Досущ като Гей. Не, не. Не разбирай погре??но. Като лекоатлетът Тайсън Гей, а не като хомосексуалист.

На треньорската скамейка си същински педал. Не, не. Не разбирай погре??но. Като педала на колелото си. На бялото колело. Върти?? го смело, понякога го пуска?? по инерция, но никога не допуска?? да се килне в ямата. Е, пада?? от време навреме, май доста често напоследък, но цялостно си стабилен с въртенето на педалите.

След загубата от ЦСКА ни показа, че хич не може?? да приема?? пораженията. Виж, тук гре??и??. Няма??е смисъл да се заяжда?? с „червените” и с публиката им. ?? да припомня??, че доста често си ги побеждавал. Е, сега победители са те. Поднесоха ти малко гореща супа и явно се чувства?? некомфортно, налагайки се да я подуха??.

Апропо – като ни напомни, че си мачкал ЦСКА, където ги завари??, хайде и ние да те попитаме нещо. Някой знае ли те в Европа, носил си ли нечий голям екип, колко мача има?? за националния отбор, какво си постигнал с него, та ти е толкова голямо самочувствието. ??ли то май не самочувствието, а комплексите са ти повечко…

За финал – ще извинява?? за речника, ама с твоите методи и думи по твоята глава. ?? не ставай глупав като нас, ако ме разбира?? какво имам предвид.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар