Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Проблеми с договорите на петима в Локо София

Проблеми с договорите на петима в Локо София

10-07-2014 Росен АНГЕЛОВ

Том и Румен Трифонов още не са предписали, тримата чужденци също се бавят

Петима играч, които се считат за сигурни в Локомотив София, продължават да не са подписали своите договори. Това са Том и Румен Трифонов от стария тим и тримата чужденци, които дойдоха преди седмица – тунизицеът Ламджед Шехуди, французина Йоан Ласиман и бив??ия играч на Берое Антонио Ливраменто.
Според информация на „Тема Спорт“, Том и Трифонов отказват да преподпи??ат, за сега, тъй като чакат по-добри предложения от България и чужбина.
„Дали сме им договорите. Те искаха да се запознаят с тях. Ще подпи??ат“, коментира изпълнителният директор на червено-черните Георги Марков. ??нтересното е, че новите контракти на двамата за предложени още преди месец. Що се отнася до Шехуди, Ласиман и Ливраменто, ??ефът при столичните железничари обяви:
„Почти всичко около тримата чужденци е готово. Тренират с отбора, но трябва да минат медицинските прегледи“, добави Марков. Тук забавянето също буди недоумение как до сега тренират с тима без да са подложени нс съответните изследвания и тестове.
„Надявам се да сме готови за старта на новия сезон. За сега няма място за притеснение“, коментира още изпълнителният директор на Локомотив София.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар