Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

27-02-2018 По дяволите, човече, тръгни си най-после

По дяволите, човече, тръгни си най-после

27-02-2018 Пиърс МОРГАН, Daily Mail

Арсенал бе??е жалък. Не, задръжте, това е твърде щедро. Да си жалък означава да предизвика?? съчувствие, но аз не изпитвам никакво съчувствие към отбора, който толкова ужасно и грозно капитулира срещу Сити. Чувствам сляпа ярост и горчиво негодувание. Бяхме безцеремонни, без никакъв дух, креативно ли??ени от каквото и да било, а на всичкото отгоре и технически некомпетентни.
Венгер прилича??е на затворник, който чака??е да бъде откаран на електрическия стол – ядосан, разочарован, отвратен и изведнъж много стар. Арсенал се разпада като основен клуб пред очите ми. Време е Арсен и Арсенал да се разделят. Силни думи, нали?
Но ето ви едно нещо – не съм написал това след загубата на топчиите от Сити във финала на Карабао къп, макар да е напълно подходящо. Написах го преди около 10 години – на 24 ноември 2008-а, когато гражданите отново ни сразиха с 3:0. ?? сега, като прочетете това, ужасно ясно става, че нищо не се е променило оттогава насам. Всъщност нещата се вло??иха.
Ние сме ??ести в класирането, на 27 точки от върха и 10 зад четвъртия Тотнъм. Отпаднахме от ФА къп, току-що бяхме унижени във финала на Купата на лигата и сме изправени пред почти сигурно елиминиране от Милан в Лига Европа.
Миналият сезон бе??е най-ло??ият за Венгер в клуба. Този се оформя като още по-трагичен. ?? все пак той всеки ден отказва да напусне, а ние все повече се спускаме към мрачната посредственост. Легендата на Арсенал Йън Райт го каза най-добре от всички: „Гледането на Венгер сега е все едно да си свидетел на надебеляването на Феномена Роналдо или на остаряването на Мохамед Али в битката срещу Лари Холмс“. Единственият проблем с Венгер е, че никой от неговия ъгъл не е готов да хвърли кърпата.
Това бе??е последното от многото неотдавна??ни унижения за Венгер и Арсенал. Това не може да продължи. Заради него, заради клуба и най-важното – заради феновете. Гледката на онова младо момче, което плаче??е на „Уембли“, е жестока. Арсен, всичко приключи. По дяволите, човече, тръгни си най-после за Бога…