Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Поне 10 хиляди на  бенефиса на Владо

Поне 10 хиляди на бенефиса на Владо

06-05-2016 Тема спорт

Миньор подари билети на 160 деца от клуба и училища в Перник, организаторите със страхотни мерки за сигурност

Поне 10 хиляди зрители ще уважат бенефисния двубой на Владимир Николов. 38-годи??ният диагонал ще сложи край на бляскавата си кариера в „Арена Армеец” утре. За целта той събра бив??и свои съотборници, с които е играл през годините в Тима на звездите, който ще бъде воден от Владимир Алекно. Звездната селекция ще се изправи срещу националния отбор на Пламен Константинов.
Моята игра, както се казва ??оуто, ще започне в 18:00 часа, а за зрителите са предвидени редица мероприятия, които ще им донесат куп награди. Най-голямата от тях – чисто нов автомобил. До снощи бяха продадени около 8500 билета. Тези с най-ниска цена от 20 лева бяха изчерпани, като останаха само такива със стойности от 35, 40 и 60 лв.
160 от талоните бяха изкупени от ръководството на Миньор. Перни??кият клуб ще ги подари на подрастващите от ??колата си, както и на деца от училища в града. Благодетелят на футболния ЦСКА Гри??а Ганчев пък закупи 500 билета, които раздаде на децата от ДЮШ на волейболния тим на червените, както и на юно??и от частни такива ??коли.
Организаторите на събитието предупредиха, че в „Арена Армеец” в неделя ще има страхотни мерки за сигурност. В залата ще бъде забранено влизането дори с професионални видеокамери и фотоапарати, както и аудио записващи устройства и чадъри. Малолетните и непълнолетни лица ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнени от него 2 броя декларации! Няма да се допуска един човек да придружава 3 или повече деца.