Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Пенчев запазва състава на Ботев

Пенчев запазва състава на Ботев

18-12-2014 Румен НЕДЕЛЕВ

Канарчетата ще продават само при нужда да стабилизират бюджета си

Ботев Пловдив ще запази в голяма степен състава си и за пролетния дял, разбра „Тема Спорт“. Така новият стар??и треньор Петър Пенчев няма да прави сериозни промени по него. Канарчетата ще продават играчи само в краен случай, при нужда да се стабилизира бюджета на клуба. Това идва да покаже, че финансовото състояние на Ботев на този етап е задоволително и кризата от лятото е преодоляна.
Наставникът на жълто-черните е получил уверение от ръководството, че няма да има тотална разпродажба на футболисти, а само при необходимост. Не е тайна, че в момента има сериозен интерес към някой от младите играчи на Ботев като Милен Гамаков и Цветелин Чунчуков. За тях обаче евентуални преговори ще могат да започват при предложени трансферни суми от минимум 1 милион лева.
Ре??ението за евентуални трансфери на нови играчи ще бъде взето от членовете на новия Борд на директорите, който ще бъде избран на 29 декември.
Петър Пенчев вече е готов с постовете, на които ще се опита да подсили тима. Ще се залага главно на млади български играчи, а от чужбина ще се взимат само свободни агенти, като те първо ще преминават пробен период.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар