Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Пената посрещна всеки от играчите

Пената посрещна всеки от играчите

07-01-2020 Тема спорт

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев пристигна вчера сутринта на базата в Панчарево и изгледа част от тренировката. Малко след 11:00 часа играчите излязоха от съблекалнята, а домакинът бай Добри Димов лисна канче с вода пред тях за късмет. Пената пък чакаше отбора и се здрависваше с всеки от футболистите и треньорите.
"Да пожелаем здраве и успехи на всеки от играчите, дано да ни радват много през пролетта", каза Пената, който беше придружаван от дългогодишния шофьор в клуба Георги Разсолков.
На заниманието присъстваха още синът на Гриша Ганчев - Данаил, главният мениджър Стойчо Стоилов, който си тръгна малко след началото на заниманието, спортният директор Кристиано Джарета и изпълнителният - Пламен Марков. В Панчарево беше и популярният готвач на ЦСКА Мартин Йосифов, който се грижеше за менюто на футболистите близо 15 години до 2015-а. След това Йосифов премина в Лудогорец. Вчера той разговаря дълго с ръководството на армейците.