Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой

Пената: Пак ще жънем успехи и ще се славим по целия свят

17-04-2018 Тема спорт

Четирите големи фигури, които присъстваха на представянето на фотоалбума на ЦСКА, държаха речи по повод книгата и юбилея. Почетният президент на клуба Димитър Пенев заяви: „??мето на ЦСКА отново ще се слави по Европа и целия свят. Клубът се връща към силните си позиции и пак ще жъне успехи”.
Легендата ни в борбата Валентин Йорданов пък коментира: „Гордейте се с ЦСКА, защото това е велик клуб, който е дал много ??ампиони”. А Таня Богомилова заяви: „Радвам се много за тази книга. Горда съм, че като състезател не изневерих на огромната марка, която е ЦСКА. Кариерата ми започна в този клуб, там и приключи. По футбол бях за друг отбор, но ЦСКА е велико име. Нека да продължи да слави България и на следващата годи??нина да има още повече успехи. На инат на всички ЦСКА ще съществува и е обединен”, каза Богомилова.
Аспарух Никодимов пък заяви: „Навремето всички спортисти на ЦСКА се познавахме. Всяка седмица се събирахме долу в салона на „Армията” и разисквахме различни теми. Но не миналото е важно. Въпросът е какво ще е бъдещето. Пожелавам успех на клуба от сърце и да не спира да надгражда историята”, каза Паро. Днес в 12:30 часа той ще представи автобиографията си „С ЦСКА в сърцето” в Музея на спорта на стадион „Васил Левски”.