Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Пелето получавал 200 бона на година

Пелето получавал 200 бона на година

26-09-2017 Тема спорт

Левски-Раковски в момента не е част от Левски, това е обявил изпълнителният директор на сините Красимир ??ванов на среща с родители в неделя вечерта, съобщи viasport.bg. Сбирката е била по инициатива на ПФК Левски АД и се е провела на стадион „Раковски“ - до сгурията, на която тренират децата. На нея освен ??ванов са присъствали спортният директор Даниел Боримиров и Пламен Николов, който бе назначен на мястото на уволнения Станислав Ангелов-Пелето.
По думите на финансиста целта на срещата е била родителите да бъдат информирани, че Левски опитва да си върне контрола върху база „Раковски“, „завладяна“ от Ангелов.
Присъствалите родители останали разочаровани, защото клубът нямал визия за развитие на ??колата, тъй като Левски-Раковски на практика е отделен от Левски от Станислав Ангелов.
??ванов е разкрил, че само за една година възнаграждението на Ангелов е било 200 000 лева. ??здръжката на база „Раковски” пък възлизала на 400 000 лева за 12 месеца. В момента дружеството „Левски-Раковски“, управлявано от Станислав Ангелов, има дългогоди??ен договор за наем (или концесия) с МВР за стадион „Раковски“.