Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Паро одобри сделката за Недялков

Паро одобри сделката за Недялков

23-12-2017 Тема спорт

Антон отдавна се бе??е настроил за
чуждестранен клуб, отчете Никодимов

Най-успе??ният клубен треньор у нас Аспарух Никодимов заяви пред „Тема Спорт”, че трансферът на Антон Недялков в този момент е бил правилен ход.
„Един играч се продава, когато го искат. Не мисля, че раздялата с ляв бек ще бъде ре??аваща за представянето на ЦСКА през пролетта. Сигурен съм, че в клуба са обмислили добре трансфера. А и ми се струва, че Недялков отдавна се бе??е настроил за продажба в чужбина. То си личе??е и в играта му през есента - позагуби желание, не показва??е същото ниво като през миналия сезон. По-добре да го пуснат, щом имат възможност. Трансферната сума е съвсем прилична. За тези пари може?? 10 бекове да си вземе??, няма стра??но. Няма да е фатално за ЦСКА. А и трябва да попълва?? графата с приходите, не може само да се изважда”, отбеляза Никодимов.
„Сега най-важното е кой ще бъде привлечен на неговото място. Аз съм убеден, че ръководството на клуба ще привлече адекватен заместник на Недялков. Очаквам да се вземе и ляво крило”, изрази увереност Паро.