Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Марек Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан Интер Ювентус Рома

Контакти

22-06-2013 Официално: Стоичков е новият собственик на ЦСКА

Официално: Стоичков е новият собственик на ЦСКА

22-06-2013 Тема спорт

Както "Тема Спорт" още във вторник написа, Христо Стоичков е новият собственик на ЦСКА.

В официалния сайт на червените бе публикувано обръщение на досегашните собственици Димитър Борисов и Иво Иванов относно бъдещето на клуба.

Ето и цялото обръщение, поместено в сайта на ЦСКА, без редакторска намеса:

Армейци,

днес се проведоха разговори с Христо Стоичков, на които се взе общото решение да му бъдат предоставени акциите на Клуба с бланково джиро. Тези действия са продиктувани на базата на едномесечни разговори от една страна, и от друга заради натрупания негативизъм към ЦСКА. Ние като собственици (Димитър Борисов и Иво Иванов), нямаме абсолютно никакви финансови претенции. Като отговорни хора решихме съдбата на ЦСКА оттук нататък и решенията за бъдещето на Клуба да взима Христо Стоичков. Също така предприемаме тези действия заради тежкото финансово състояние, в което се намира ПФК ЦСКА ЕАД, както и натрупаните дела срещу дружеството през годините, което ни поставя в сериозно затруднение относно издръжката на Клуба, която няма да можем да подсигуряваме.

Вярваме и сме сигурни, че ЦСКА ще продължава да бъде същата велика спортна институция от национален мащаб, каквато е била през всичките години от създаването й. Водени от тези мотиви и поради убежденията ни, че трябва да дадем ново развитие на Клуба, който съответно да реализира модерни идеи, стигнахме до това окончателно решение.

Димитър Борисов

Иво Иванов

Коментари

напиши коментар
  • tova vqrno li e
    az @ 09-02-2014 06:33
  • kur za levski
    cska @ 30-01-2014 18:31

Напиши коментар