Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

26-08-2017 Нови скандали около сексаферата в БФС

Нови скандали около сексаферата в БФС

26-08-2017 Тема спорт


Сексскандалът в БФС не затихва. Отстраненият от длъжност областен ??еф на футболния съюз в Монтана Ангел Стоянов бе заснет как продължава да посещава сградата на централата и да дава указания на служителите. Стоянов бе обвинен от футболния съдия Теодора Тодорова в системен психически тормоз, изразяващ се в десетки съобщения със сексуални закани. Това доведе до ре??ение на президента на БФС Борислав Михайлов областният ??еф да бъде отстранен до изясняване на случая.
Тодорова обаче изпрати видео до телевизия BiT, в което се вижда, че Стоянов продължава да посещава централата в Монтана.
„Доколкото знам от хора от неговото обкръжение, той се е хвалил, че всичко е само за пред медиите, а той си изпълнява задълженията. Заканвал се дори да се върне на работа, и то на по-висок пост. Обмислям да подам иск срещу него, но преди това искам да се срещна с Борислав Михайлов очи в очи”, заяви Тодорова пред BiT.
Пресата??ето на БФС Йордан Грозданов коментира видеото с Ангел Стоянов по следния начин: „Ре??ението на президента Михайлов за отстраняването на Стоянов е все така в сила. За да може да предаде своята работа и да комуникира със своите наследници, Стоянов трябва да е физически в сградата, за да даде обяснения за процедурите около картотеките и организацията на първенствата”.