Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Никола Попов показа голям страх

Никола Попов показа голям страх

08-09-2017 Янаки Д??М??ТРОВ

Никола Попов се изложи жестоко със съдийството си на мача Левски – Лудогорец (0:0). Щом той е рефер №1 в ранглистата, за какво съдийство в България можем да говорим изобщо. Този първо не е играл никога организиран футбол, няма абсолютно никакъв усет към случващото се на терена, а освен това е изключително страхлив. Погледът му е на упла??ена ко??ута. Погледнете го само какви ги вър??е??е на „Герена”. Започна двубоя със спестен жълт картон на Светослав Дяков за нару??ение, при което даде авантаж, а после се направи на разсеян и „забрави” да санкционира халфа на Лудогорец. Малко след това последва игра с ръка на Анисе в наказателното поле на Левски, която изисква??е жълт картон, но Попов пак не посмя да посегне към джобчето. Веднага след това Анисе получи картон за грубо нару??ение, но той трябва??е да му е втори и да бъде изгонен. ?? така стигаме до най-скандалната ситуация – ударът, който нанесе Натанаел в главата на Антонио Вутов. Положение, при което един уважаващ себе си съдия не може да покаже нищо друго освен червен картон. Попов обаче извади само жълт.
На почивката реферът очевидно е разбрал какви ги е свър??ил и излезе на терена през втората част с ясното намерение да компенсира. ?? започна да спестява картони на Левски. Накрая изгони Сисиньо при ситуация, в която трябва??е да покаже най-много жълт картон.