Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

09-04-2015 Наказаха Моци с една среща и 300 лева

Наказаха Моци с една среща и 300 лева

09-04-2015 Тема спорт

Козмин Моци бе наказан с една среща и 300 лева от Дисциплинарната комисия на БФС. На заседанието на Дисципа всички членове на съдийската бригада от двубоя Лудогорец – ЦСКА са дали обяснения за ситуацията, при която Моци извър??и тежко нару??ение.

Моци вече пропусна двубоя на Лудогорец с Левски за Купата на България, така че реално изтърпя наказанието си и ще плати само 300 лева глоба.

Председателят на комисията Юри Кучев заяви, че налице е груба игра с прекомерна сила в случая с футболиста на Лудогорец. Комисията счита, че нару??ението трябва да се накаже с червен картон.

„Съдийската бригада не е успяла да види ситуацията. Не е имало съдия, който да е видял ситуацията по време на мача. След това реферите са видели видео запис и всички са категорични, че има нару??ение за червен картон. На място ситуацията не е била видяна, а след самата среща при гледането на видео записа съдиите са констатирали нару??ението за червен картон“, обясни Юри Кучев.

Наказанието на Козмин Моци е една среща спиране на състезателните права и 300 лева глоба за груба игра.

Левски пък бе наказан с 2000 лева глоба и възстановяване на щетите на стадиона в Разград.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар