Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Над 100 нови камери следят ЦСКА - Левски

Над 100 нови камери следят ЦСКА - Левски

17-06-2020 Тема спорт

Билетите за вечното дерби вече са в продажба

Националният стадион „Васил Левски” бе оборудван с над 100 нови камери в навечерието на вечното дерби. Те осигуряват наблюдение към всяко от местата на съоръжението, без значение от климатичните условия или употребата на пиротехника. Благодарение на камерите ще се следят и подстъпите към стадиона и паркингите. Това позволява по-добри условия за опазване на сигурността на зрителите.
В допълнение освен над 100-те нови камери е обновено изцяло тревното покритие. То е уникално за родните стадиони. Вчера изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков е инспектирал настилката и е останал доволен. Тя ще бъде готова за използване в последния момент - от петък нататък.
Сблъсъкът е в събота, 20 юни, от 16:15 часа. Символичен домакин е ЦСКА. Билетите вече са в продажба, като цената им за сектори А и В е по 15 лв., а за Б и Г - по 10. На двата клуба са предоставени по 9000 пропуска.