Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Милчо Георгиев: Белчев ще е треньор на ЦСКА следващия сезон

Милчо Георгиев: Белчев ще е треньор на ЦСКА следващия сезон

19-06-2020 Тема спорт

Бившият акционер и директор в ЦСКА Милко Георгиев обяви, че Стамен Белчев ще поеме отбора от новия сезон. „Тема Спорт” съобщи това преди повече от месец.
„Моята информация е, че Стамен Белчев се връща начело на ЦСКА. Той ще е треньор на отбора през следващия сезон. Това поне знам аз. Запознат е със селекцията, която започна на "Армията". Феновете го харесват, за мен той е много добър вариант. Това ще стане след изиграването на мачовете, които остават до края на шампионата и за купата. За Крушчич дори нямам мнение. Не мога да разбера каква точно схема на игра налага. Може да има някакви страхотни нови идеи, но ние да не можем да ги разберем. Ако решенията ги взима Крушчич… Решенията там могат да ги взимат много хора. Те си знаят”, каза Георгиев пред topsport.bg.
„От това, което гледам, ЦСКА стои по-добре във физически план от Левски. Кондиционно и психологически ЦСКА има предимство. От друга страна, факторът „Сираков” в Левски не трябва да се пренебрегва. Наско е известен с това, че може да ги мотивира, да ги вдигне. Проблемът на ЦСКА е в манталитета и липсата на изявен лидер, който да ги повежда в битката”, допълни Георгиев.
„Пълни глупости са, че Ганчев ще се оттегля. Смея да твърдя, че Гришата няма намерение да си ходи от ЦСКА. Той е човекът, който се занимава с футболните въпроси. Инджов пък предпочита да стои в сянка”, каза още Георгиев.
„Всеки човек намира как да си избива комплексите. Един прави дарения на болници под условие, друг си прави клуб и си го кръщава ЦСКА и решава, че е ЦСКА. Трети си паркира автомобила на улицата, а автомобилът му е по-скъп от апартамента. Това са нормални неща за България. Цветомир няма как да се приближи дори на милиметър до идеята ЦСКА. Той си управлява неговия клуб така, както фирмата си. Да е жив и здрав. Но нямат нищо общо с ЦСКА. Какви скандали да има в мачове с онзи отбор? Можеш ли да правиш скандали с 30-40 човека? Чак ми е жал за тях. Седят и ги баламосват, че от тях зависи нещо. Че били едва ли не собственици. Какви собственици са те? Несериозно е! Плащали били членски внос. Да заповядат на "Армията" и да се преброят”, заяви още Георгиев.