Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

09-09-2014 Манчестър Юнайтед загубил 50 милиона паунда заради Мойс

Манчестър Юнайтед загубил 50 милиона паунда заради Мойс

09-09-2014 Тема спорт

В сряда Манчестър Юнайтед ще публикува финансовия си отчет, от който следва, че неудачното представяне на отбора под ръководството на бив??ия наставник Дейвид Мойс струва на клуба 50 милиона паунда, пи??е Телеграф.

??зпълнителният директор на Манчестър Юнайтед Ед Удуърд в сряда ще проведе съвещание с основните инвеститори в клуба във връзка с публикуването на отчета за последната финансова година, която завър??и през юни.

Доходите на клуба за сезон 2013/14 се оценяват на 420–430 милиона паунда. Неучастието на клуба в Шампионската лига струва 35 милиона паунда. Още 8 милиона са загубите от миналия ??ампионат за класирането на 7-ото място в Премиър??ип.

Заплатата на Дейвид Мойс в размер на 3,5 милиона паунда и последващото уволнение с компенсация за дългосрочен период също увеличават финансовите загуби на Юнайтед за миналия сезон.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар