Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Лудогорец ще разчита на стари козове за титлата

Лудогорец ще разчита на стари козове за титлата

15-01-2015 Андрей ЖЕЛЯЗКОВ, специално за „Тема Спорт“

Ако Безяк не преподпи??е може би ще е необходим нов нападател

Лудогорец има достатъчно качествен отбор, с който да стане ??ампион и пак да участва с успех в Шампионската лига. Щом клубът е преценил, че не се нуждае от нови футболисти, значи има солидни аргументи за подобно становище. Наистина има играчи, които в есента не бяха в добра форма, но това е нормално. Понякога обаче точно тези състезатели, които са били в дупка след 1-2 месеца, когато излезат от нея, са сред най-добрите. Не мисля, че годините на Марселиньо, Моци и Дяков са сериозни. Винаги съм твърдял, че футболистите узряват на 26-27 години. Така, че те, макар и на 30 има още какво да дадат. Понякога тези момчета са по-полезни отколкото младите, тъй като са по-сериозни и са видели повече. Те тримата ще са от голяма полза в битката за титлата с ЦСКА. Клубът явно предпочита да разчита на стари козове вместо да прави рискови действия на трансферния пазар. Нека обаче в Разград не бързат да мислят за квалификаците за Шампионската лига, защото първо трябва да спечелят А група. Те вече са почувствали сладостта да бъдат в груповата фаза на най-комерсиалния турнир и със сигурност таят големи надежди пак да са там.
За момента Лудогорец няма остра нужда от нови попълнения, но трябва да съумее да изкара Безяк, Мисиджан и още няколко човека от дупката, в която бяха попаднали през есента. Все пак може в някои зони да бъдат дублирани изпълнителите. Не знам дали ЦСКА ще издържи на темпото на Лудогорец. Да ме извиняват другите отбори, но са далеко от двата претендента за първото място. Може би през следващия сезон и Литекс ще се включи в спора, тъй като има качествени млади момчета.
В ЦСКА разчитат най-вече на силата и волята, както и подкрепата на публиката в тази надпревара. Затова и те успяха да стигнат до първата позиция на този етап от първенството. Н началото на ??ампионата никой не слага??е ЦСКА в сметките заради неуредиците около клуба, но видяхме, че успяха да свър??ат невероятна работа, въпреки проблемите си. Просто ЦСКА си е ЦСКА и за пореден път доказа, че не бива да бъде подценяван или отписван. Най-силното качество на червените в този момент е колектива. ??наче като качество на изпълнителите Лудогорец превъзхожда съществено. В Разград има футболисти, които могат да ре??ат мача дори и да нямат ден. Това са Марселиньо, Абало, Мисиджан...
В случай, че Безяк не преподпи??е, то най-вероятно ще е необходим нов човек в атака. ?? двете страни трябва да отстъпят, за да се стигне до договор. Словенецът ре??и доста срещи и не трябва да сваля звезди на Лудогорец, но да не забравя, че те го откриха и преди това бе никой.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар