Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Лудогорец започва новата база до месец

Лудогорец започва новата база до месец

02-04-2015 ??во БЪРЗАКОВ

Разградчани може да си сътрудничат с портулгаския гранд Бенфика

Лудогорец усилено работи по раз??иряването на тренировъчната си база в Разград, разбра „Тема Спорт“. Проектът вече е бил одобрен от ръководството на клуба, но все още се изчаква изваждането на необходимите разре??ителни, за да бъде даден ход на същинската работа. Планът на ??ампионите е да се изградят пет нови терена. Те ще са с естествена настилка и ще се използват за нуждите на ??колатата. Както е известно, в момента талантите и мъжкия тим на отбора делят един тренировъчен терен в базата „Гнездо на Орли“. Очаква се освен игрища да бъде направена и нова административна сграда. Тя ще разполага с фитнес център, стаи за треньорите, както и помещения за видео-разбор и анализ.
Желанието на ръководството е проекта да влезе в ход в началото на май. Срокът за изпълнението му ще бъде една година. По предварителни планове базата на Лудогорец трябва да придобие завър??ен вид през лятото на 2016-а.
Припомняме, че в момента тече сериозна работа и по издигането на нов стадион в Разград. Първата трибуна от него, която носи името „Моци“ е почти завър??ена. Очаква се секторът с капацитет 2355 ду??и да бъде открит в средата на този месец. След това поетапно ще бъдат изградени и останалите трибуни на „Лудогорец Арена“.
В същото време стана ясно, че ??ампионите имат намерение да започнат сътрудничество с португалския гранд Бенфика. Хора по високите етажи вече са осъществили контакт с ръководството на лисабонските орли. На първо време двата клуба само ще обменят информация за развитие, както на детско-юно??еската ??кола така и на първия отбор. Възможно е и треньори на разградчани да се запознаят от близо с методите прилагани при настоящия ??ампион на Португалия.
Днес стар??и треньорът Георги Дерменджиев ще даде пресконференция преди дербито с ЦСКА, което е в събота от 20:00 часа в Разград. Брифингът на 60-годи??ният специалист е от 11:30 часа.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар